BATMAN OBJEKTİF 7 YAŞINDA

3 Mart 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan, Batman Objektif Gazetesi, 6. Yayın yılını geride bırakarak, 7. Yayın hayatına merhaba dedi.

7. yayın yılına 1282. Sayısı ile giren Objektif Gazetesi, objektif bakış açısı ile yaptığı özgün haberler ile gün geçtikçe okuyucu sayısını artırarak yayın hayatını sürdürüyor.

Batman Objektif Gazetesi, haberlerini günlük gazete baskısının yanı sıra, www.batmanobjektif.comsitesi, instagram, twitter ve facebook gibi sosyal medya hesaplarından yapılan haber paylaşımları ile okuyucuların habere daha rahat ulaşmasını sağladığı gibi, okuyucu kitlesini de artırıyor.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Yazı işleri Müdürü Yüksel Çiftçi yaptığı açıklamada şöyle dedi. Çiftçi “ Batman’da günlük olarak yayın yapıyoruz. Gazetemizde yaptığımız haberleri, objektif bakış perspektifi ile birlikte basın ahlak ve ilkeleri süzgecinden geçirerek, hem okurlarımızı doğru şekilde bilgilendiriyor hem de kentimizdeki sorunların gündeme gelmesi konusunda da katkı sağlıyoruz.

Yayına başladığımız günden beri, bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen çok kıymetli okuyucularımıza da, bu anlamlı katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

İdlip'te yaşanan ve ülkemizi yasa boğan saldırı nedeniyle, bu yıl kutlama yapılmayacağı da ifade edildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler