BATMAN’DAN BODRUM'A UZANAN BAŞARI

BATMAN’DAN BODRUM'A UZANAN BAŞARI HİKAYESİ

İdeal Fuarcılık Başkanı Recep Karakaya Radyo Yüksel’e konuk oldu.
 
Bölgesel yayın yapan RADYO YÜKSEL’ de Mavi Dünya Mehmet’in konuğu olan İdeal Fuar Yönetim Kururlu Başkanı Recep Karakaya Fuarcılık deneyimlerini dinleyicilerle paylaştı. 
 
İdeal Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Batmanlı Recep Karakaya Muğla’nın Bodrum ilçesinde Uluslararası fuarlar organize ederek adından söz ettirmeyi başardı.
 
 
BODRUM’DA İLKLERE İMZA ATTIK
 
Bodrum’ da faaliyet gösteren İdeal Fuar Başkanı Batmanlı İş İnsanı Recep Karakaya şunları söyledi. Karakaya “ Fuarcılık faaliyetlerini kendi memleketimizde yapmak istedik,  Batman’da şartların uygun olmaması ve pandemi sürecinin beraberinde getirdiği kısıtlamalar neticesinde başka şehirlere açılma kararı aldık. Yaptığımız izlenim, araştırma ve çalışmalar neticesinde, Türkiye’nin alıcı kitlesinin en yüksek olduğu yerlerin başında yer alan, Dünya markası Bodrum’da bu işi yapma kararı aldık. 
Bodrumda çok başarılı işler yaptık. 
Pandemiden sonra Bodrum’da 10’a yakın büyük projelere imza attık. Genelilkle İnşaat, gayri menkul, yapı, dekorasyon, mobilya, tekne ve karavan sektörlerine yönelik, uluslararası çapta fuarlara imza attık” dedi.
 
2023 YILI PROJELERİMİZ
 
Karakaya açıklamasının devamında “Yaptığımız bu büyük projelerden sonra bu yıl Marmaris Ticaret Odasının çok istediği ve desteklediği Netsel Marmaris Marinada, Marmaris bot show fuarını 25/28 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceğiz.  
Bu yıl içinde yine Bodrum’da ilk defa düzenlenecek olan,  Bodrum kuyumculuk, mücevherat ve pırlanta fuanı 7/10 Aralık 2023 tarihleri arsında  ziyaretçilere kapılarını açacak.  
Bodrum’da ayrıca 12/15 Ekim 2023 tarihleri arasında 4. Bodrum Yapı Dekorasyon ve mobilya Fuarı.
9/12 Kasım 2023 tarihleri arasında 3. Bodrum İnşaat, gayri menkul ve yatırım Fuarı 
16/19 Kasım 2023 tarihleri arasında 3. Bodrum Kamp, karavan, tekne ve doğa sporları fuarı düzenleyeceğiz.
Yaptığımız bu başarılı organizasyonlarla dünya markası Bodrum’da sektörel fuar düzenleyen tek firma haline dönüştük.” ifadelerini kullandı.
 
Bodrum’da fuar denilince akla gelen ilk ve tek fuar fırması olduklarını ifade eden Batmanlı hemşehrimiz İş İnsanı Recep Karakaya’nın başarıları Batman için gurur vericidir. (Faruk ÇİFTÇİ)
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler