BBK'DAN KÖROĞLU'NA ZİYARET

BBK'DAN KÖROĞLU'NA ZİYARET

Batman Basın Konseyi Deneği Yönetimi, Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'a nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi bir havada geçen ziyarette kentin sorunları ve gündemi konuşuldu.
 
Batman Basın Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri il yöneticilerini ziyaret etmeye devam ediyor. Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'a ziyaretlerini gerçekleştiren Batman Basın Konseyi (BBK) Genel Başkanı Nedim Arslan, Başkan Yardımcıları Mustafa Seven, Vedat Aker, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Ezgin, Orhan Turan ve Veysi Arslan, Emniyet Müdürü Kıraç tarafından karşılandı. Ziyarette kentin sorunları ve Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları konuşuldu.
 
“UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK”
 
Ziyarette Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, uyuşturucu kullanımı ve satışında yüzde 50 oranında düşüş yaşandığını belirtti. Batman'a atandığı günden bu yana uyuşturucu ile ilgili etkin mücadele verdiğini ifade eden Kıraç, '' Kente atandığım ilk dönemlerde uyuşturucu kullanımının oldukça yüksek olduğunu gözlemledik. Çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine karşı etkin bir şekilde mücadele ettik. Çok şükür geldiğimiz noktada hem uyuşturucu kullanımında, hem de satışında yarı yarıya bir düşüş yaşandı. Bu sürede ihbarlarda bile aynı oranda azalma oldu. Sahada canla, başla çalışan ekiplerimizle kente uyuşturucuya geçit vermeyeceğiz'' dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler