BÖLGEDE BATMAN’I TEMSİL EDEN TEK OTEL

BÖLGEDE BATMAN’I TEMSİL EDEN TEK OTEL

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) ve ECOLAB işbirliği ile, korona virüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında Türkiye’de 9 ilde ( Batman, İstanbul, Antalya, Kayseri, Muğla, İzmir, Sakarya, Çanakkale, Edirne ) otellere online profesyonel hijyen eğitimi verdi. Real Konak Hotel Batman ve Güneydoğuyu temsilen katılan tek otel oldu.
 
 Sosyal mesafe kuralına uygun olarak üye işletme çalışanlarına cep telefonları veya kişisel bilgisayarları üzerinden verilen online eğitimlere Batman’dan sadece Real Konak Hotel katıldı. Hiçbir eğitimi es geçmeyen otel,  TÜROB ve ECOLAB işbirliği kapsamında verilen (Mutfak hijyeni ve Kişisel Hijyen, Gıda Güvenliği, Tekstil Hijyeni, Kimyasalların Güvenli Kullanımı ve Kırılma ve Kayıpların Önlenmesi) beş eğitimin tümüne katılım sağladı.  
 
Eğitimlerin ve sürekli gelişimin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Real Konak Hotel Genel  müdürü Hüseyin Aslan; “ Ben ve bütün personellerim verilen hiçbir eğitimi kaçırmamaya özen gösteriyoruz. Virüsün yayılması herkesi iş anlamında etkiledi ancak bu sürecin insanların bir şeyleri daha iyi düşünüp kendini geliştirmeleri için fırsat olduğunu düşünüyorum. Yaptığımız araştırmalar gösteriyor ki, son yıllarda müşteri ihtiyaç ve beklentileri sürekli değişim gösterse bile değişmeyen tek kriter var ki o da temizlik ve hijyen. Müşteri memnuniyetinin ve daha sonrasında sizi tekrar tercih etmesinin yolu hijyen ve temizliğe verilen önemden geçiyor.
 
Turizm sektörünün her zaman yeniliğin öncüsü olması gereken tesisler olduğunu düşünüyorum, şu an herkesin duymak istediği; olumlu mesajlar, alınan önlemler ve temizlik/hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı. Bu yüzden misafirlerin gönül rahatlığı ile tercih sebebi olabilmek için işletmelerin aldıkları önlemleri paylaşması gerekiyor. Ancak bunları görüp, anlayıp uygulamanın yolu da kesinlikle eğitimden ve insanın kendini geliştirmesinden geçiyor, bu yüzden de TÜROB ve ECOLAB’ ın ortak yürüttüğü projede bölgede ilimizi temsil etmekten gurur duyuyoruz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler