BURAK GROSS 1 YAŞINDA

BURAK GROSS 1 YAŞINDA

Turgut Özal Bulvarı, Batman Park karşısında hizmet veren Burak Gross Alışveriş Merkezi, 1. Yıldönümünü pasta keserek kutladı.
 
AVM içindeki kutlamaya çok sayıda kişi katılırken günün anlamına yakışır 1. yaş pastası kesildi.
 
 
Burak Gross Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ali öztürk, 1. Yıllarını kazasız belasız kutladıkları için mutlu olduklarını kaydetti.  Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, “ Batman'ın incisi olarak tabir ettiğimiz Burak Gross'u şehrimize kazandırmamızın 1.yıldönümünün haklı gururunu yaşamaktayız.200 personel istihdamımızla bu mutlu günümüzü çok değerli halkımız ile kutluyoruz ve minnettarlığımızın bir nişanesi olarak gıdadan tekstile tüm reyonlarımızda maliyetinin çok altında fiyatlar ile satış yapmaktayız. Tüm halkımıza gösterdikleri ilgiden dolayı minnettarlığımızı bildiririz” dedi. 
 
"HİZMET META İLE DEĞİL İNSAN İLE OLUR"
 
Hizmetin meta ile değil insanla olduğunu belirten Başkan Ali Öztürk, “ 
Birçok alışveriş merkezi bu ekonomik kriz döneminde personel çıkarırken biz istihdam sayımızı her geçen gün daha da arttırdık çünkü hizmet meta ile olmaz insanla olur. Az insanla doğal olarak az hizmet olur. Biz kurum olarak hizmet odaklı çalışmaktayız. 6 Mart tarihine kadar indirimlerimiz devam edecek. Tekstil katında yüzde 50'ye varan indirim olacak. Diğer tüm ürünlerde ise yüzde 25'e yakın indirim var. Burak Gross alışveriş merkezimizde 200 personel istihdam etmekteyiz. Özellikle sebze ve meyve de biz üretici olduğumuz için bu ürünleri daha uygun fiyata halkımıza sınamaktayız. Halkımıza her gün Halk günü tertipleyeceğiz" dedi.
 
"ŞUBELEŞMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
 
Körük kavşağında yapacakları Burak Gross’un 2. Şubesi hakkında da açıklama yapan Öztürk "Körük kavşağında 10 bin metrekarelik alanda toplam 3 katlı ve 7 bin metrelik açık otoparka sahip 2. Şubemizin inşasına 1 ay sonra başlayacağız ve inşallah 5 ay içerisinde tamamlayacağız. Ruhsatımızı da aldık. Yeni yerimizde yaklaşık 300 personel istihdam edeceğiz. Maliyeti de yaklaşık 70 milyon civarında olacak. Bizim başka projelerimiz de var. Bu projelerimizi de inşallah hayata geçireceğiz ve şubeleşmeye de devam edeceğiz" dedi.

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler