CADDE KÜNEFE MUHABİRLERİ AĞIRLADI

Cadde Künefe, saha muhabirlerini ağırladı

Turgut Özal Bulvarı Özel Batman Hastanesi karşısında geniş bahçesiyle hizmet veren Cadde Künefe, Batman’da saha muhabirlerini ağırladı.
 
Batman’ın saha muhabirleri, Cadde Künefenin konuğu oldu. 450 metrekare açık ve 250 metrekare kapalı alanında milshake, smothie, buzlu kahveler, dünya kahveleri, künefe çeşitleri, özel dondurmalar ve özel tatlı çeşitleri ile hizmet veren Cadde Künefe, gazetecilerin damağını tatlandırdı. İstanbul ve farklı şehirlerde çeşitli sektörlerde görevler yaptığını belirten işletmenin genç sahibi İshak İmir, işletme ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi.
İmmir  “Edindiğim vizyon ile Batman’da bu alanı halka açtık. Ailelerin rahatlıkla oturabileceği, serin bir bahçe ortamı oluşturduk. 35 yıllık tatlı ustamız ile künefe çeşitlerini hazırlarken, Antep’in meşhur tatlılarını da satışa sunduk. Özel külahlı dondurmalarımız, soğuk ve sıcak içeceklerimiz ile hizmetteyiz. Konforlu, bakımlı, hijyenik bir ortamda keyifli muhabbetler kurabileceğiniz bir mekan oluşturduk. Batman’ın en kaliteli kahvelerini en uygun fiyata sattığımızı iddia ediyorum. Bizi instagramda @caddekunefecofee hesabından takip edebilirsiniz” 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler