CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI YAŞAR, GENÇLERLE

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI YAŞAR, GENÇLERLE

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi için çalışmalarını yoğun bir şekilde geçiren CHP Batman Milletvekili adayı gençlerle buluştu. CHP Batman 1. sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Yaşar, saha çalışmaları sırasında Turgut Özal Bulvarı’nda karşılaştığı gençlerden yoğun ilgi gördü. Gençlerin sorunlarını dinleyen Yaşar, “Gençlerin yarına umutla bakabileceği bir Türkiye inşa edeceğiz. Bunca yıldır gençleri anlamayan, gençlerle ilgili çözüm üretmek yerine gençlerin internete erişimini bile VPN ile sağlamasına neden olanlar bugün gençlerden oy istiyor. Gençler bize güveniyor. Allah'ın izni ile gençlerin güvenlerini boşa çıkarmayacağız” şeklinde konuştu.

Gençlerden alacakları her bir oyun hakkını savunacaklarını ifade eden Yaşar, “Biz gençlerin sorunları için buradayız. Gençler anlaşılmak istiyor. Gençler bunca yıl dirsek çürütüp okuduktan sonra işsiz bırakılmanın ne demek olduğunun anlaşılmasını istiyor. Gençleri en çok biz anladık. Gençleri yine biz anlamaya ve anlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler