DEMİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

DEMİR VE İLERİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İstanbul Kadıköy'de iletişim sektöründe yer alan, Batmanlı İş İnsanı Siraç Demir Üsküdar Çamlıca'da renkli bir düğün ile oğlunu evlendirdi.
 
Batman Çamlıtepe Spor Kulübü başkanı olan aynı zamanda İstanbul Kadıköy’de iletişim sektöründe olan Siraç Demir’in biricik oğlu Abdurrahim Demir, İstanbul’da yapılan görkemli düğünle hayatını Esma İleri ile birleştirdi. Esma İleri  ve Abdurrahim Demir çiftinin muhteşem düğünü geçtiğimiz Hafta sonu İstanbul Üsküdar’da Svadba çamlıca köşkünde gerçekleşti .
 
 
Damadın babası Siraç demir,  annesi Esmer Demir ve İleri ailesi misafirleri kapıda karşılarken, misafirler düğünde doyasıya eğlenerek eğlenceli vakit geçirdi. Kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere, akrabalarına ve sevdiklerine teşekkür eden damadın babası Siraç Demir ; “Bütün misafirlerimizden Allah razı olsun. Darısı bütün bekâr kız ve erkelerimize. Sevenlerimiz kına ve düğünümüze katılım sağlayarak bizleri onure ettiler. Ayrıca çiçek gönderen, mazereti olup gelemeyen, telefonla kutlayan, mesaj gönderen, sosyal medyada mutluluğumuz paylaşarak ortak olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz..” diye konuştu.
Objektif Gazetesi olarak genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz. (Faruk ÇİFTÇİ)
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler