DEMİR “EV ZİYARETLERİYLE, GÖNÜLLERİ KAZANIYORUZ”

DEMİR “EV ZİYARETLERİYLE, GÖNÜLLERİ KAZANIYORUZ”

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, İl genelinde ev ziyaretlerini sıklaştırmaya başladı.
 
 
Gönül dost ister, kahve bahane diyen MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Batman merkez başta olmak üzere, ilçe, belde, köy ve bütün mahalleleri gezeceklerini söyledi.
 
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda ev ziyaretleri yapıyoruz. Halkımızın bize gösterdiği teveccüh görülmeye değer. MHP’nin ideolojisini, ilkeli, dürüst ve şeffaf siyasetini öğrenen vatandaşlar bizlere daha çok yakınlık gösterip, katılım sağlıyorlar. Yapmış olduğumuz ev ziyaretlerimizde partimizi tanımaya başlayan aileler ciddi anlamda destek vermeye başladı.
 
Bunun geri dönüşlerini en kısa zamanda fazlasıyla alacağız. Her akşam teşkilatlarımızla birlikte ailelerimizin gönül sofralarına misafir oluyoruz. Batman’da kısa zaman içinde MHP’ye farklı bakanlar, şimdi doğruları bizlerden öğrenince sahiplenmeye başladı. Devletimize, milletimize, bayrağımıza ve bölünmez bütünlüğümüze karşı büyük bir mücadele örneği sergileyen MHP Batman’da tarih yazmaya devam edecektir. Biz gönül ve hizmet adamıyız” diye konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler