DEMİR "FELAKET ÖTESİ BİR DURUM"

BATSO BAŞKANI "FELAKET ÖTESİ BİR DURUM"

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Demir, 10 ili vuran yıkıcı deprem için “felaket ötesi bir durum” diye konuştu.
 
Batmandaki sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve hayırseverlerden toplanan bağışlarla deprem bölgesine gidip malzemeleri teslim eden Demir,
 
Depremzedelere destek olmak adına Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte Deprem Yardım Komisyonu oluşturduk. Yardım çağrımız üzerine Batman Halkının sağduyulu ve özverili bir şekilde yaptıkları yardımlar neticesinde 16 tır dolusu insani yardım malzemesi deprem bölgesine sevk edilmiştir. Bu toplanan yardımların bizzat takipçisi oluyoruz ihtiyaç duyulan bölgelere ulaştırıyoruz. Şahsım ve yönetimimle birlikte deprem bölgelerine gidip AFAD toplanma alanındaki depremzedelere ihtiyaçlarını ilettik. Değerli Batman halkına öncelikle duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz, tüm halkımız sivil toplum kuruluşlarımızın destekleriyle birlikte canla başla seferber olmuş durumda. Bu dayanışma bizleri hem duygulandırdı, hem de gücümüze güç kattı. Burada kimseyi ayrıştırmadan herkesi ve her kesimi BATSO çatısı altında dayanışma ve hayırda yarışmaya davet ettik, herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz, hayırsever halkımıza minnet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler