"DERHAL GERİ ÇEKİLMELİ"

MÜJDECİ "ZAMLAR DERHAL GERİ ÇEKİLMELİ"

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, elektrik ve doğalgaz faturalarının vatandaşın sırtında büyük bir yüke dönüştüğünü belirtti.
 
Geçim sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Son zamanlarda vatandaşımız özellikle gıda enflasyonundaki fahiş artış nedeniyle büyük bir geçim sıkıntısı yaşıyor. Yandaşlar servetine servet eklerken, halkımız mutfağından kısarak hayata tutunmaya çalışıyor. Tamamen algı oyunları ile ülkeyi yönetmeye çalışan bir iktidar ile karşı karşıyayız. Elektrik faturalarına yüzde 127 zam yapıp sonra da kilovat hesaplarıyla indirim yapmış gibi gösterdiler. Doğalgaz ve elektrik faturaları adeta yeni bir kira gibi vatandaşın sırtında yük oluşturdu. Son yılların en sert kışında vatandaşımız karanlığa ve üşümeye terk edildi. Asgari ücretin girdiği bir evde maaşın yüzde 25’ini sadece enerji faturalarına harcamak zorunda kalmak, zulümden öte değildir. Türkiye'yi sefalete sürükleyen mevcut düzenin devam etme şansı kalmamıştır.
 
Siyasi iktidar her gün müjdelerden bahsederken, vatandaşımız açlıktan, fakirlikten intihar ediyor. Gün be gün fakirleşen bir toplumun yeniden ayağa kaldırılması için acilen ülkeyi sefalete sürükleyen liyakatsiz kadrolardan kurtulmalıyız. Vatandaşımızın rahat bir nefes alması için derhal elektrik ve doğalgaz faturaları üzerinde ciddi bir yük oluşturan zamlar geri çekilmeli" ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler