Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerini bekliyor

Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerini bekliyor

Toplumun gelişmesine katkı sunan, akademik ve klinik tecrübeye sahip kadrosuyla kurulan Diş Hekimliği Fakültesi yeni dönemde öğrencilerini bekliyor.
 
Evrensel değerlere sahip Diş Hekimleri yetiştirmeyi hedefleyen Batman Üniversitesi, 30 öğrenci kontenjanıyla Diş Hekimliği Fakültemizin tüm hazırlıkları tamamlandı. Fakülte sayılarının her geçen gün arttığı ve bölgesinde

 

eğitime yaptığı katkılarla geleceğin Diş Hekimlerinin yetiştirileceği Üniversitemizde, güçlü sağlık kadrosuyla topluma üst düzey sağlık hizmetleri sunmak hedefleniyor. Diş Hekimliği Fakültesi’nin üniversite dış paydaşları ile bölgesine uygun çalışma hizmet anlayışını benimseyeceğini dile getiren Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Bilimin üstünlüğüne inanan, pozitif özgür düşünceye sahip çıkan ve öğrenci odaklı fakültemizden başarılı diş hekimleri mezun olacak. Bölgelerini ve üniversitelerini en iyi şekilde temsil edecek hekimler sayesinde Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi toplumsal kalkınmaya destek olan ve hasta memnuniyetine önem veren bir kurum olacak” ifadelerini kullandı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler