DİNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Dinç ailesinin mutlu günü

Batman’ın sevilen ve önde gelen ailelerinden İş insanı H.Mehmet Dinç’in oğlu Hüseyin Dinç, Güngör Palas düğün salonunda düzenlenen görkemli mevlid düğünüyle, iş insanı H.Abdulhakim Dinç’in kızı Büşra Dinç’le hayatını birleştirdi.
 
 
Dinç ailesinin Mevlid düğününe il protokolü eksiksiz katılırken, Dinç ailesi de mutlu evlilik nedeniyle bir aradaydılar. Dinç grup yönetim kurulu başkanı Selman Dinç, İbrahim Dinç
ve Emin Dinç yeğenlerinin düğününde misafirlerle yakından ilgilenerek mutluluklarına ortak oldular.. 
 
DAVETLİLERLE TEK TEK İLGİLENDİLER
 
 
Mevlid Düğününe ev sahipliği yapan Dinç ailesinden Selman, İbrahim, Emin,  H. Mehmet Dinç ve  Abdulhakim Dinç,  davetlileri kapıda karşılayarak yakından  ilgilendiler. Mevlid düğününde din görevlileri tarafından Mevlidi Şerif, İlahi ve Kuranı Kerim okunurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu.  Sade bir törenle yapılan Mevlid düğününde Hüseyin ve Büşra çiftinin nikah şahitliğini Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, İl Emniyet müdürü Köroğlu Kıraç, il Jandarma Komutanı Albay Hakan Başkaya, Batman eski milletvekili Faris Özdemir. Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete yaptı.
İl Müftüsü Nihat Kök tarafından kıyılan nikah’ın ardından genç çiftin evlilik cüzdanını Vali Hulusi Şahin Gelin Büşra Dinç’e vererek genç çifti kutladı. Bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan il yöneticilerine, dost ve akrabalara teşekkür eden Dinç ailesi, genç çifti kutlayıp hayırlı olsun temennisinde bulundular.
 
 
Batman Objektif Gazetesi olarak Büşra ve Hüseyin Dinç çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz. (Haber Merkezi)
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler