EĞİTİM-BİR-SEN’DE ‘ÖNLÜ’ DÖNEMİ

EĞİTİM-BİR-SEN’DE 6. OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI.

22 Ekim 2022 Cumartesi günü Batman İl Kültür Turizm Müdürlüğünde yapılan Eğitim-Bir-Sen’in 6. Olağan Genel Kurulunda kazanan Değişim Hareketi lideri Şehmuz ÖNLÜ oldu.
 
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman’ın divan başkanlığını yaptığı kongreye siyasi parti yetkilileri, STK temsilcileri ve sendika üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Şube eski Başkanı Mehmet Ergin’in veda konuşmasından sonra seçim sürecine geçildi.
 
Şehmuz Önlü yaptığı konuşmada “İnanıyoruz ki kuruluşumuzun 30. yılında, idealleri ve hedefleriyle Batman’dan yükselen hareketimiz, sendikal mücadelemize güç katacaktır.Yeni dönemde sizlerle beraber sendikamızın özüne bağlı kalarak yeni hedeflerimizi yeni ufuklara taşıyacağız. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin arttığı, sosyal sorumluluk projelerinin yoğunlaştığı, teşkilat eğitimleriyle teşkilatımızın daha da güçlendiği yeni bir dönemi birlikte inşa edeceğiz. Ne yapmak istediğini ve ne yaptığını bilen bir teşkilat olacağız. Yıkıcı ve negatif değil, yapıcı ve pozitif bir dili sahiplenerek sorunları aşmanın gayreti içinde olacağız. "Karanlık dünyada beyaz noktalar bırakarak yürümek" ve “birlikte başarmak” en önemli gayemiz olacaktır.Hiçbir arkadaşımızı dışarıda bırakmadan, herkesin katkısını muteber sayacağımız, emeklerine saygı duyduğumuz büyüklerimizin, arkadaşlarımızın ve kardeşlerimizin müktesebatına değer verecek ve vefa göstermede tasarrufa asla gitmeyeceğiz.”
 
Yapılan seçim sonucunda Şehmuz Önlü geçerli oyların 101’ini alırken rakibi İshak Aksoy 57 oy aldı. Seçim sonucunda yeni Eğitim-Bir-Sen yönetimi aşağıdaki isimlerden oluştu.
 
 
Şube Başkanı : Şehmuz Önlü
 
Şube Sekreteri : Zeyneddin Güler
 
Şube Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma) : Mehmet Şerif Özdemir
 
Şube Başkan Yardımcısı (Mali İşler) : Ahmet Erpolat
 
Şube Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim) : Beşir Tileği
 
Şube Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme) : Ömer Toprak
 
Şube Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler) : Ahmet Sedat Aydın

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler