EĞİTİM GÜVENLİĞİ KONUŞULDU

Eğitim güvenliği toplantısı yapıldı

Beşiri ilçesinde okul güvenliği ve taşımalı eğitim sistemi ile ilgili bir toplantı düzenlendi.

Okul servis taşımacılığı faaliyetlerinin düzenli ve güvenli şekilde yürütülmesi amacıyla servis araçlarının faaliyetleri ve karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik ve okul güvenliği, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele ve diğer hususlarla ilgili Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin Akın , İlçe Jandarma Komutanı V. Yıldıray Yıldız , İlçe Başhekimi Ömer Faruk Dursun , Trafik Denetleme Büro Amirliği Personelleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve İlçe Okul Müdürleri katıldı.

Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü mevzuatları gereğince denetimlerin sık sık yapılması,  işbirliği ve koordinasyon içinde olunacak şekilde eğitim öğretim yılının sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesi için özverili bir şekilde çalışma yapılması gerektiğini belirtti. Temel prensiplerinin çocukların en güvenli ve huzurlu bir şekilde eğitim öğretim hayatlarına devam etmesi olduğunu dile getirdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler