EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAHÇESİNDE YAPILAN CAMİ İBADETE AÇILDI

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAHÇESİNDE YAPILAN CAMİ İBADETE AÇILDI

Yapımını Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı’nın yaptığı camii dualarla açıldı.
 
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde hayırsever Dinç ailesi tarafından yapılan 200 kişilik Hacı Tahir Dinç Camii ibadete açıldı.
 
 
Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yaptırılan caminin açılışına; Vali Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Genel Meclisi Başkanı Abdulvahap Akbaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi,  Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı İş insanı Selman Dinç, ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Şahin, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bölgeye hizmet verdiğini ifade ederek, hastaneye böyle güzel ve modern bir cami kazandırdıkları Dinç ailesine teşekkür etti.
 
Ahmet Dinç Vakfı, İl Sağlık Müdürlüğümüzle ortaklaşa bir çalışma içerisine girdi ve ortaya bu güzel eser meydana geldi diyen Vali Şahin “Camimiz mimari özelliğiyle özgün bir yapı. Çok hızlı bir şekilde 3 ay içerisinde tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Ben bu güzel hizmeti vücuda getiren başta Dinç ailesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Bu ve bunun gibi hayırlı hizmetler yapan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Allah sayılarını artırsın inşallah” dedi.
 
Batman İl Müftüsü Nihat Kök tarafından yapılan duanın ardından Vali Şahin, protokol üyeleri ile birlikte caminin açılışını gerçekleştirerek, camide incelemelerde bulundu.
 
 
 
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler