‘EKSİKLİKLER GİDERİLMELİ’

DAVUT ŞAHİN ‘EKSİKLİKLER GİDERİLMELİ’

4’üncü Batman Kitap Fuarını ziyaret eden HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, fuarın düzenlenmesinde katkısı geçen herkese teşekkür ederken fuarla ilgili katılımcı ve yayınevlerinin kendilerine ilettikleri eksikliklerin de giderilmesini istedi.
 
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve il teşkilatı yöneticilerinden bir grup partili 4’üncü Batman Kitap Fuarını ziyaret etti. Şahin ve beraberindekiler kitap stantlarını tek tek dolaşarak fuarın hayırlı olması temennisinde bulundu. Yayınevleri yetkilileri ve katılımcılarla sohbet eden Başkan Şahin, onların talep ve şikâyetlerini de dinledi. Daha sonra fuarı ziyaret eden vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Şahin ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu. Başta Vali Şahin olmak üzere kitap fuarının düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür eden Başkan Şahin, “Kitap fuarlarının birçok anlamda faydaları vardır. Bu ortamı bizlere hazırladıklarından dolayı Batman Valimize teşekkür ediyoruz. Yayınevleri ve katılımcıların bize ilettikleri şikâyetler oldu.
Bunları da dile getirmeliyiz. Kitap fuarına gelen misafirlerin namaz kılabilmeleri için ve lavabo ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için, şikâyetler dile getirildikten sonra mescit oluşturulmuş fakat lavabo ihtiyacı yine karşılanmamış. Kitap fuarı kurulurken bunların göz ardı edilmemesi gerekirdi. Halkımız Müslüman bir halk. Elbette ki böyle yoğun katılımlı bir etkinlikte mescidin düşünülmemesi büyük bir eksikliktir” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler