EMEKLİLERDEN VALİ ŞAHİN’E ZİYARET

EMEKLİLERDEN VALİ ŞAHİN’E ZİYARET

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, 18–22 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Batman Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti.
 
Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Kırşan, Selim Altunkaynak ve Kamil Örnek ile birlikte Vali Şahin’i ziyaret eden Başkan Hüseyin Ekmen, 12 bin üyesi olan Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi hakkında Vali Şahin’e bilgi verdi.
 
Batman’da yürütülen yatırım ve hizmetleri takdirle izlediklerini belirten Ekmen “Batman’da TOKİ aracılığı ile 2 bin 236 konut yaparak, emeklilerimize teslim ettik. Son konut projesiyle, 900 konut için alınan müracaat sayısı 7 bin’lerdeydi. Bu da Batman’da konut ihtiyacını apaçık göstermektedir. Emeklilerimizin yaşam standardının yükseltilmesi ve rahat bir yaşam sürmeleri için düşük aidatlarla konut sahibi olmalarını istiyoruz.
 
2 bin 230 konut projesinin devamı niteliğinde yeni bir konut projesi yapmak istiyoruz. Yer tahsisi yapılması durumunda TOKİ ile iş ve işlemleri yakından takip ederek, konut projemizi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi. Emeklilerin sosyal hayata ve üretime dahil olabilmeleri için kentte yürütülebilecek çalışmalara ilişkin bilgi veren Ekmen, gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü Vali Şahin’e teşekkür etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler