Emin Çelik: ‘Hukuksuzluk ile kazanmaktansa kazanmamayı tercih ederiz’

Emin Çelik: ‘Hukuksuzluk ile kazanmaktansa kazanmamayı tercih ederiz’

BATSO seçimlerine kısa bir süre kala toplantı serilerine devam eden ve seçmenleri ile buluşan Osman Nasıroğlu ve ekibi, mevcut yönetimin yaptığı hukuksuz uygulamaları eleştirdi.
 
Toplantı serilerinin 8.’sini gerçekleştiren Osman Nasıroğlu ve ekibi dün sabah kahvaltıda yine seçmenlerle bir araya geldi. Toplantıda söz alan mevcut BATSO Meclis Başkanı ve 3. Grup adayı Emin Çelik, askıda olan seçmen listelerinin kamuoyu ile paylaşılmadığını eleştirirken,  mevcut yönetimin hiçbir teamül ve hukuk tanımadığını belirtti.
 
‘ŞEFFAF BİR SEÇİM OLSUN’
 
Emin Çelik: “Mevcut yönetim hukuksuz olarak askı listelerini adaylar ve seçmenlerle paylaşmıyor. Bu durum akıllara ‘kağıt üzerinde oyunlar mı oynanıyor?’ sorusunu getiriyor. Şeffaf bir seçim olması hepimizin ortak gayesi olmalı. Bugün herhangi birimiz oy kullanmaya gittiğimizde ‘askıdasınız oy kullanamazsınız’ sorunu ile karşı karşıyayız. Mevcut yönetim bu hukuksuz uygulamayı sürdürmektedir. Ekibimizin ne kadar güçlü olduğunu gördükçe gayriresmî uygulamalarına bir yenisini daha ekliyor. Seçmenler seçim listesini görmek için BATSO’ya başvurduklarında bile bir cevap alamıyorlar. Aldıkları tek cevap, ‘şifre sadece başkanda, sisteme biz giriş yapamıyoruz’ oluyor. Böyle bir hukuksuzluğa göz yummak akıl karı değil. Bu uygulamaların tamamen karşısındayız. Hukuksuzlukla kazanmaktansa kazanmamayı tercih ederiz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler