Eş Başkanlar ‘Kente hizmet üretmeliyiz’

Eş Başkanlar ‘Kente hizmet üretmeliyiz’

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kent merkezinde Belediye’nin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi.
 
Eş Başkanlara, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya, birim müdürleri, teknik personel ile meclis üyeleri eşlik etti. Batmanlılara yaya ve araç trafiği için alternatif yol arayışları, yeni yolların açılması, asfaltlanması, hizmete sunulması, park ve bahçeler müdürlüğünün yapmış olduğu parklar, fen ve yol çalışmalarının yanı sıra su ve kanalizasyon ve asfalt ekiplerinin yoğun olarak çalıştığı yerlerde inceleme yapan Eş Başkanlar, çalışmaların en kısa sürede Batmanlıların hizmetine sunulması için geceli gündüzlü çalışmalarını istedi.
 
‘HER ŞEY BATMAN VE BATMANLILAR İÇİN’
 
Batmanlıların artık vakit kaybetmeye tahammülünün olmadığını dolayısıyla zamanın yerinde ve etkin bir şekilde değerlendirilmesini isteyen Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz: “Bizim kaybedecek bir dakikamız bile yok. Kente hizmet üretmeliyiz. Şehrin değişik noktalarında imkânlar nispetinde sınırlı sayıda araçlarımızla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her şey Batman ve Batmanlılar için” dediler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler