EVİZ’DEN ‘PERSONEL ALIMI’ AÇIKLAMASI

EVİZ’DEN ‘PERSONEL ALIMI’ AÇIKLAMASI

İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro dağılımı ayrıntılarının açıklandığını belirtti.
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 10 bin sürekli işçi ve 10 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağını duyurduğunu belirten ve konuyla İlgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz “Başvuruların 15-21 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini ve Başvuruların Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi, e-Devlet ve ALO 170 aracılığı ile yapılabilecek” dedi.
 
“KADRO DAĞILIMI BELLİ OLDU”
 
Kadro dağılımının belli olduğunun altını çizen Müdür Eviz “Sağlık Bakanlığımız tarafından ilan edilen 10 bin sürekli işçi alımı 15-21 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi, e-Devlet ve ALO 170 aracılığı ile elektronik ortamda yapılacaktır.
Batman ilimize; 37 Temizlik Görevlisi, 19 Silahsız Güvenlik Görevlisi, 18 Klinik Destek Elemanı, 6 Şoför, 10 Elektrikçi Genel, 3 İnşaat Boyacısı/Boyacı, 2 Marangoz, 8 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, 7 Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elamanı, 3 Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı olmak üzere toplam 113 kişi alınacaktır.
 
Adayların, başvuru işlemlerini tamamlamadan önce ilan metninde belirtilen açıklamalar ve başvuru şartlarını dikkatlice okumaları gerekmektedir.
 
Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir işyeri çalıştırılacağı il ve bir mesleğe başvuru yapacaktır. Başvuru yapacak tüm adaylara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler