GAZETE BÜROSUNA MAGANDA KURŞUNU

Gazete bürosuna maganda kurşunu

Gece saatlerinde GAP mahallesinde kimliği belirsiz kişi ve kişilerce açılan ateş sonucu serseri kurşunlardan ikisi Batman Haber Gazetesine isabet etti.
 
Sık sık olaylarla meydana gelen GAP mahallesi pazar gecesi yine maganda kurşunlarıyla panikledi. Gece saat 24.30 sıralarında meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi ve kişilerce ateşlenen silahtan çıkan kurşunlar etrafa tehlike saçtı.
 
GAP Mahallesinde bulunan Batman Haber Gazetesi ofisine denk gelen iki serseri kurşun kepen ve camı delerek içeriye geçti. Polis ekipleri  olayla ilgili araştırma başlatırken,  gazetenin yazı işleri müdürü Zafer Çelik, büyük bir tehlike atlattığını söyledi. Gazete imtiyaz sahibi Ferhat Malgir ise gazetelerine isabet eden merminin direk kendilerine yönelik mi kaza kurşunu mu olduğunu bilmediklerini belirtti. Olay sırasında haber müdürü Zafer Çelik'in gazete ofisinde olduğunu ve şans eseri yaralanmadığını belirten Malgir, olayı inceleyen güvenlik güçlerinden bir an önce konuyu aydınlatmalarını  beklediklerini ifade etti. Pazar gecesi GAP Mahallesinde yaşanan olayla ilgili konuşan Batman Basın Konseyi Başkanı Nedim Arslan, kimliği belirsiz kişi ve kişilerce açılan ateş sonucu gazete ofisine isabet kurşunlar bizi ve tüm vatandaşları tedirgin etmekte. Yaşanan olay üzüntü ve kaygı verici dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler