GAZETE DAĞITICISININ MOTORU ÇALINDI

Gazete dağıtıcısı çalınan motosikletinin bulunmasını istiyor

Batman'da gazete dağıtıcılığı yapan Hüseyin Karadaş, evinin bahçesinden çalınan motosikletinin bulunması için yetkililerden yardım istedi.
 
Kısmet Mahallesi'nde ikamet eden Hüseyin Karadaş, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 25 bin TL değerindeki motosikletinin evinin bahçesinden çalındığını belirterek motorunun bulunmasını istedi.
 
 
 
Motosikleti olmadan işe gidip gelemediğini, maddi imkânsızlıklardan dolayı bir daha motor alamayacağını belirten Karadaş, sabah namazına kalktığında motorunu yerinde bulamadığını söyledi.
 
 
Karadaş, "Sabah namazında motorumun çalındığını fark ettim. Motorum evin bahçesinde kilitli haldeydi. Hırsız veya hırsızlar evin duvarından atlayıp bahçeye girmişler. Motorun baş kilidini kırdıktan sonra bahçenin kapısını zorlayarak açıp motoru çalmışlar. Durumu fark edince polisleri aradım. Polisler olay yerine gelip parmak izi aldılar. Motorumu 6 ay önce aldım ve daha borcunu bile bitirmeden çaldılar. Şu anda motorumun değeri 25 bin lira civarında. Motorumla gazete dağıtımı yaparak geçimimi sağlıyordum. Çok mağdurum, yetkililerin en kısa süre motorumu bulup bana teslim etmelerini rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler