GENÇLER, MİLLİ TAKIM İÇİN YÜRÜDÜ

GENÇLER, MİLLİ TAKIM İÇİN YÜRÜDÜ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonun düzenlediği, TPAO Bölge Müdürlüğünün desteklediği, ‘Yürüyüş Olimpik Deneme ve Balkan Milli Seçme Yarışmaları’ 8 kategoride 200 sporcunun katılımıyla yapıldı.
 
TPAO Tesislerinde yapılan Milli Takım Seçmelerine, sporcular dereceye girmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.  Türkiye Atletizm Federasyonunun 2022 faaliyet programında yer alan Milli Takım seçmelerine, 16 ilden 200 sporcu, idareci ve antrenör katılım sağladı.
 
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini, Batman Valisi Hulusi Şahin’in eşi Ebru Sahin, Gençlik Spor İl müdürü Şafi Özperk, Atletizm Federasyonu As Başkanı Arif Alpkılıç, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Atletizm Federasyonu MHK Başkanı Halil Oğuz, Spor Şube Müdürü Burak Eren, Federasyon yetkilileri ve davetliler verdi.
 
3 SPORCUMUZ MİLLİ TAKIMA GİRDİ 
 
 
 
 
Batman Petrolspor Atletizm takımından 3 sporcu milli takıma seçilmeyi başardı. 2 Nisan’da Yunanistan’da gerçekleşecek olan Balkan yürüyüş Şampiyonasına ilimizi ve ülkemizi U-20 Erkeklerde şampiyon olan Mazlum Demir, U-20 Kadınlar kategorisinde şampiyon olan Şükran Ayaz ve ikinci olan Emine Ceylan temsil edecek.
 
“BATMAN ÖRNEK BİR KENT” 
 
 
 
 
Batman’ın bütün branşlarda örnek ev sahipliği yaptığını belirten Atletizm Federasyonu As Başkanı Arif Alpkılıç, TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir’e, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut’a, antrenörlere ve idarecilere teşekkür etti.
 
Alpkılıç, Batman’ın her alanda örnek iller arasında olduğunu da sözlerine ekledi. Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut ise “Batman olarak kamu kurum ve kuruluşlarımızla organizeli bir şekilde, ilimiz ve ülkemiz için önemli olan Yürüyüş Olimpik Deneme ve Balkan Milli Seçme Yarışmalarını alnımızın akıyla bitirdik. Soğuk havada yanımızda olan ve destekleyen herkese teşekkür ederiz.
 
Petrolspor kulübü bünyesindeki Batmanlı 3 sporcumuz ilimizi ve ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Katılım sağlayan, derece yapan ve emek veren herkese atletizm camiası olarak teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
  
 
 
U16 KADINLAR 
 
1 – Şerife Berra Güven – Gaziantep
 
2 – İlayda Erdem – Adıyaman
 
3 – Aleyna Erdem – Adıyaman
 
U16 ERKEKLER 
 
1 – Süleyman Kılıç – Diyarbakır
 
2 – İbrahim Kurtuluş – Malatya
 
3 – Serdar Yalçın – Malatya
 
U18 KADINLAR 
 
1 – Esra Bingöl – İstanbul
 
2 – Tülin Ek – İstanbul
 
3 – Ayşe Nur Aşıcı – Adıyaman
 
U18 ERKEKLER 
 
1 – Şehmus Çapat – Mardin
 
2 – Yusuf Toprak – Van
 
3 – Berduhan Yağmur – Van
 
U20 KADINLAR 
 
1 – Şükran Ayaz – Batman
 
2 – Emine Ceylan – Batman
 
3 –  Elif Nur Özbey – Gaziantep
 
U20 ERKEKLER 
 
1 – Mazlum Demir – Batman
 
2 – Mert Kahraman – Van
 
3 –  Mikail Dere – Malatya
 
BÜYÜK KADINLAR 
 
1 – Ayşe Tekdal – Diyarbakır
 
2 – Kader Dost – Adıyaman
 
3 –  Bedriye Tekin – Adıyaman
 
BÜYÜK ERKEKLER 
 
1 – Serkan Doğan – Ankara
 
2 – Selman İlhan – Ankara
 
3 –  Serhat Güngör – Malatya
 
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler