Geylani’den Balpınar’a Millet Bahçesi

Geylani’den Balpınar’a Millet Bahçesi

Batman'ın Balpınar beldesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ve Millet Bahçesi yapımı devam ediyor. Balpınar Beldesi Yeniköy mahallesinde 10 bin metrekare kilit parke taşı döşediklerini ifade eden Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani Segirka ve Zorköy mahallelerinden sonra Yeniköy'ün de çamurlu sokaklarını parke taşıyla kapladıklarını söyledi.
 
 
YENİKÖY MAHALLESİNE PARKE
 
Yeniköy mahallesinde devam eden parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyen başkan Geylani  mahallelerin sorunlarının büyük ölçüde çözüme kavuşturulduğunu, yapılan çalışmalarla birlikte Balpınar'da hizmet alamayan tek bir mahalle, cadde ve sokağın kalmayacağını söyledi. 
 
MİLLET BAHÇESİ 5 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK
 
Balpınar beldesinde Millet Bahçesinin yapımına da başladıklarını belirten Geylani, 10 dönümlük alana yapılan ve  5 milyon liraya mal olacak Millet Bahçesi'nin ihata duvarının da örüldüğünü söyledi.
 
‘MİLLET BAHÇESİ GÜZEL OLACAK’
 
Çalışmaların sürdüğü Millet Bahçesinde incelemelerde bulunan Geylani, şöyle konuştu: "Burada tüm belde sakinlerinin yanı sıra çocuklarında dinlenebileceği bir alan oluşuyor. Balpınar beldemizde böyle bir alan oluşturulmasından dolayı çok mutluyum. Bizim dönemimizde yapılması da bizim açımızdan çok önemli. Millet Bahçesi güzel olacak.
 
 
Şu an ihata duvarını ördük ve çevre düzenlemesine de başladık. En kısa sürede hayata geçireceğimiz bu proje de  çocukların oyun oynayabileceği oyun parkları, sosyal aktivite, piknik alanları, spor tesisleri, yürüyüş yolları bulunacak. Ayrıca bu alana çeşitli tür ve cinste onlarca yeni ağaç dikilecek."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler