GÜR'DEN MUHASEBECİLERE DESTEK

Muhasebeciler 6 puanlık teşvik için Gür’den destek istedi

Ak Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Merkez İlçe Başkanı Sabahattin Tural ve Yönetim Kurulu üyeleri, Batman-Siirt Mali Müşavirler Bölge Odasını ziyaret etti.
 
Ziyarette Oda Başkanı Hayrettin Başaran hazır bulundu. Batman-Siirt Mali Müşavirler Bölge Odası olarak Mesleki alanda faaliyet yürüten bir sivil toplum kuruluşu olduklarını belirten Başkan Başaran,
“İçinde bulunduğumuz ekonomik durumlar göz önünde bulundurulduğunda üretim ve istihdam da büyümeyi devam ettirebilmek için 6 puanlık sigorta prim teşvikinin uzatılması üretim ve istihdamı olumlu yönde etkileyecektir. Bununla ilgili üst birliğimiz olan TÜRMOB aracılığıyla süre uzatımı için Cumhurbaşkanlığı nezdinde gerekli girişimler yapılmıştır. Belirttiğimiz sıkıntıların yaşanmaması için,  6 puanlık (6486 Sayılı) yasa teşviki ile ilgili süre uzatımı yerinde olacaktır” dedi.
 
Ak Parti İl Başkanı Abdullah Akif Gür ise, 6 puanlık sigorta pirim teşvikinin uzatılmasının yerinde olacağını ifade ederek, Mali müşavirlerin sorunlarının çözümü noktasında gerekli destek ve girişimlerde bulunacaklarını belirtti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler