Hedef 72 günde 7200 üye

GELECEK Partisi Batman il teşkilatı, 72 günde 7200 üyeye ulaşacak üye kazandırma çalışmalarına başlayacak.

 

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan GELECEK Partisi Batman il başkanı Abdulbaki Polat, hemşerilerimizin teveccühüyle her geçen gün büyüyen partimizde her aileden en az bir kişi partimize kazandırmayı hedefliyoruz dedi.

 

Kibre kapılmadan, hırsa yenik düşmeden, istikametimizi eğriltmeden hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz diyen Polat, Batmanlılara yapmak istediklerimizi anlatmaya devam ederken partimize yeni üyeler kazandırmak istiyoruz dedi.

 

Hedefimiz 72 günde 7200 üyeye ulaşmaktır diyen Polat, Yapacağımız hassas çalışma ile hem davamızı ve hem de hizmet sevdamızı anlatarak partimize üyeliği bulunmayan hemşerilerimizi GELECEK Partisine katılmaya davet edeceğiz dedi.

 

GELECEK Partisi Merkez İlçe Başkanı Ömer ER ise, GELECEK Partisi çalışmalarına son hızla devam ediyor, bir taraftan hemşerilerimizin sorunlarına odaklanırken diğer taraftan onların gönlünü fethetmek için yoğun mesai harcıyoruz dedi.

 

Ömer Er, 72 günde 7200 üyeye ulaşabilmek ve Batmanlılarla birlikte ailemizi büyütmek için büyük bir çalışma yapacağız diyerek, koydukları hedef sayısına ulaşacaklarını söyledi.

Etiketler : ,,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler