İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

İş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

Batman Belediyesi, oluşabilecek iş kazaları ve meslek hastalıklarının önüne geçmek amacıyla, 2 bin 110 personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verdi.
 
Batman Belediyesi, oluşabilecek iş kazaları ve meslek hastalıklarının önüne geçmek amacıyla, 2 bin 110 personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verdi. Belediye bünyesinde hizmet veren 2 bin 110 personele, çalışma esnasında oluşabilecek iş kazaları ve meslek hastalıklarının önüne geçmek amacıyla İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.
 
1 ay süren eğitim seminerinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen tehlike sınıfları dikkate alınarak yürütülen eğitimde; iş sahalarının risk faktörlerinin neler olduğu, bu risk faktörlerinin sebep olabileceği kaza ve sağlık sorunları, iş kazası ve meslek hastalıklarının ortaya çıkış şartları, mevcut toplumsal algı ve konu ile ilgili bilimsel yaklaşımların neler olduğu ile ilgili detaylı bilgiler aktarıldı. Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen eğitimde 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası gereği işveren ve çalışanın yükümlülükleri, alınması gereken tedbirlerin neler olduğu ile ilgili bilgilendirmeler de yapıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler