KADIN DOĞUM HASTANESİNDE SONA GELİNDİ

Ak Parti Batman milletvekili Ziver Özdemir, il başkanı Akif Gür ve parti yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek, gündemdeki konular hakkında önemli açıklamalarda bulundular.

2.FEN LİSESİ

Batman'daki Endüstri Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin proje okuluna çevrileceğini belirten Özdemir, " Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bakanlık tarafından proje okuluna dönüştürülerek lisede eğitim verilen Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Bilişim Teknolojisi, Kimya Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı bölümlerine sınav ile öğrenci alınması kararlaştırılmıştır. Bunun yanı sıra Fatma Aliye Anadolu Lisesinin 2. Fen lisesine çevrilmesi konusunda çalışmalara başlandığını belirtti.

KADIN DOĞUM HASTANESİ BİTECEK

Sağlık alanında Batman için büyük hizmetler yaptıklarını anlatan Özdemir; " Uzun süredir yapımı devam eden kadın doğum ve çocuk hastanesi en geç ekim ayında hizmete açılacak, 500 yataklı yeni devlet hastanesi için Batman'a uygun hazır bir proje olması halinde zaman kaybetmeden temel atılacak, Batman'da kanser hastalarının tedavileri için Bölge Hastanesindeki Onkoloji servisinin daha aktif hale gelmesi için doktor ataması yapıldı. Kanser hastalarının PET/CT çekimleri için ihtiyacı gidermeye çalışacağız.  Sadece sağlıkta değil tüm alanlarda var olan sorunların çözümü için çalışmaya devam edeceğiz."

YENİ PARTİLERİN KURULMASINDAN RAHATSIZ DEĞİLİZ

Yeni kurulan partiler için de görüşlerini açıklayan Ziver Özdemir; “ Elbette ki herkesin yeni parti kurmaya, istediği partiye geçiş yapmaya hakkı vardır. Bu aynı zamanda da demokratik ülkelerde olağan bir şeydir. Biz Ak Parti olarak yeni kurulan partilerden rahatsız değiliz. Kurulan yeni partilerin ülke kamuoyunda karşılığının ne olacağı görülecektir. Biz her zaman sandık sonucuna saygı duymuşuzdur, bu konuda da halkımızın vereceği kararlara her zaman saygı duyacaz.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler