Kadınlar Gününde Kadınlar İş İstedi

8 Mart Kadınlar Gününde,kadınlar Güneştekin'den iş istedi

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 19 Mayıs mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi.
 
Seçim çalışmalarının mottosunun “Batman'da ulaşmadığımız tek bir vatandaş, tek bir kurum bile kalmayacak" sözü ile niteleyen Güneştekin, “Batman’ın her köşesine, her mahallesine gidiyoruz, halkımızın sorunlarını dinleyip sizler için planladığımız projeleri anlatıyoruz ve büyük bir heyecanla bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mahalle mahalle, kapı kapı herkesi ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi. 
 
Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Murat Güneştekin kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladıktan sonra Batman’ı Şaha Kaldıracak Dev Projeler’inden bahsetti. “Farklı alanlara hizmet verecek toplam 42 farklı projemizin hepsi aslında kadın odaklı” diyen Murat Güneştekin şöyle devam etti: “Örneğin çocuklara, yaşlılara, engellilere, esnaflara, kentsel dönüşüme, çevre ve park  düzenlemelerine yönelik bir çok projemiz var ama bunlar aslında kadınlarımızın da hayatını kolaylaştırmayı amaç edindiğimiz projeler. Tabi ki sadece kadın amaçlı projelerimiz de var ama aslında 42 projenin tümü bir şekilde kadına dokunuyor ve onların refahlarını yükseltecek projeler.”
 
Etkinlik sonunda Murat Güneştekin tüm kadınlara tek tek hediyeler dağıttı. Bu sırada tüm kadınların Güneştekin’den tek talebi ise eşleri, aileleri, çocukları ve kendileri için iş imkanı oldu. Güneştekin ise kadınların bu talebine “Biz sizlere ve ailelerinize iş imkanı yaratabilmek için bu yola baş koyduk. Merak etmeyin 31 Mart’tan sonra mutlu, güzel ve iş imkanlarının çok olduğu bir Batman’a uyanacaksınız” diyerek cevap verdi. 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler