KERMES GELİRİ ÖĞRENCİLERE

Polis eşlerinden anlamlı etkinlik

Batman’da Polis Eşleri Derneği tarafından öğrenciler yararına’ kermes programı düzenlendi.
 
 
Batman İl Emniyet Müdürlüğü Ana Hizmet Binasında düzenlenen kermeste, Programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Başkaya, Garnizon Komutanı Albay İhsan Kaplan yanısıra çok sayıda Polis, polis eşleri ve seçkin bir davetli katıldı.
 
 
polis eşleri tarafından bir birinden güzel ve lezzetli ev yapımı yemek, pasta, tatlı, ve içecekler satışa sunuldu. Öğrenciler yararına Düzenlenen kermeste Vali Hulusi Şahin, İl emniyet Müdürü ve eşleri ile bayanların yapmış olduğu pasta ve diğer yemek çeşitlerini gezerek tam not verdiler, Kermeste elde edilecek gelir ise öğrencilere burs olarak verilecek.
 
Gün boyu Emniyet Müdürlüğü girişinde verilen kermese yoğun ilgi büyüktü. Verilen ikramların ardından Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç. kermeste elde edilecek gelirin öğrencilere burs olarak verileceğini söyledi.
 
 
İl Emniyet müdürü Köroğlu Kıraç, ‘’Bu derneğin amacı üniversite okuyan ve şehit olan polislerimizin çocuklarına burs imkanı temin etmek. Böylece kermesten elde edilecek  gelirle çocuklarımıza burs vermeyi amaçlıyoruz. Polis eşleri böyle bir kermes etkinliği yaptılar. Buradan gelecek olan gelirle üniversite okuyan çocuklarımıza maddi destek sağlayacağız. İhtiyaç hasıl olduğunda bu tarz kermesleri yapmaya devam edeceğiz.’’ şfadelerini kullandı. 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler