KİNİŞ VE ALTAY AİLELERİ ‘BARIŞ’ DEDİ

KİNİŞ VE ALTAY AİLELERİ ‘BARIŞ’ DEDİ

Batman’ın Şafak Mahallesinde geçen hafta Kiniş ve Altay aile fertlerinin karıştığı ve 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, ilimizin önde gelen genç iş insanlarından Esat Ekremoğlu’nun araya girmesiyle barışla sonuçlandı.  
 
 
Ekremoğulları Grup A.Ş’ de bir araya gelen aile fertleri aralarındaki husumetin bitirilmesi için karşılıklı söz vererek, barışa onay verdi.
Kiniş ve Altay ailelerinin fertleri yapılan barışın ardından birbirlerine sarılarak; dostluk, kardeşlik ve barış mesajları verdi. İki aile arasındaki husumeti bitirdikleri için mutlu olduklarını belirten Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı genç iş insanı ve kanaat önderlerinden Esat Ekremoğlu, zorlu süreçte kendilerine yardımcı olup duyarlılık gösteren Serdar Kiniş ve Kerem Altay nezrinde tüm aile fertlerine teşekkür etti.
Ekremoğlu; “Barış sürecinde bizlere yardımcı olup, gerçek bir sağduyu gösteren Serdar Kiniş ve Kerem Altay nezdinde tüm aile fertlerini kutluyorum. Bizlerde bu ailelerimize bir nebzede olsun yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere. İnsanlar arasında husumet olduğu zaman uykularımız kaçıyor. Yoğun geçen bir haftanın ardından iki ailemizin duyarlılığı ve sağduyusu ile hep beraber yine barışın kazanmasına vesile olduk. Bütün dünya bir insanın parmağından akacak bir damla kana değmez. “ diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler