KORKMAZ DEPREM BÖLGESİNDEYDİ

KORKMAZ DEPREM BÖLGESİNDEYDİ

Batman Belediyesi Eş Başkanı Songül Korkmaz, Elazığ’da yaşanan 6,8’lik depremin ardından çadırlarda kalan depremzedeleri ziyaret etmek üzere Elazığ iline gitti.
 
Belediye Eş Başkanı Korkmaz; HDP Batman Milletvekili Dr. Nejdet İpekyüz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya ve Belediye Meclis üyeleri ile HDP İl ve İlçe yöneticilerinin de bulunduğu heyetle gittiği Elazığ ilinde depremzedelerle bir araya geldi.
 
Kendi partilerine ait Belediyelerinin başlatmış olduğu yardım kampanyası çerçevesinde depremzedelere destek amacıyla Elazığ’a gönderilen yardımların Elazığ Valiliği tarafından şehre alınmasına izin verilmediğini ifade eden Belediye Eş Başkanı Korkmaz, depremzede vatandaşlara manevi anlamda destekte bulunduklarını belirterek: “Batman Belediyesi olarak Elazığ halkını ziyaret etmek ve yaşanan sıkıntı ve sorunların yerinde tespiti amacıyla Elazığ iline geldik. Büyükler her ne kadar deprem travmasını atlatmış olsa da çocuklar büyükler gibi bu travmayı henüz atlatabilmiş değiller. Öncelikle çocukların deprem korkularını üzerlerinden atabilmeleri için psikolojik desteğin verilmesi şarttır. Ümit ediyoruz ki, bir daha bu ve buna benzer acılar yaşanmasın. Depremin yaşandığı birçok yerde eksikliklerin bulunduğunu gözlemledik. Yardımların depremin yaşandığı bölgelerde adilane bir şekilde dağıtılması en büyük temennimizdir. Bu vesile ile depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi. 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler