KORONA ENGELLİLERİ DE ETKİLEDİ

KORONA ENGELLİLERİ DE ETKİLEDİ

BATMAN Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, koronavirisün kendi çalışmalarını da engellediğini ifade etti.
 
Kaya yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi: 
 
“Ülkemizi ve dünyayı kasıp kavuran COVID-19 salgınının hayatın her alanına etki ettiği gibi, biz engellileri ve engelli sporunu da etkiledi.
 
Her şeyin başı sağlık diyerek Federasyon Yönetim Kurulumuz 2019-2020 sezonunda oynan maçlar itibari ile liglerde şampiyonluk ve küme düşme olmamak kaydıyla liglerin son haliyle tescil etmiştir.
 
Takımımız 2019-2020 sezonunda 12 takım arasında oynadığı 19 maçta 6 galibiyet 13 mağlubiyet alarak ligi düşme hatı üstünde 9.sırada yönetim, hoca ve sporcu arkadaşlarımızın büyük fedakarlıklarıyla  kazasız belasız bitirdi.
 
2019-2020 sezonunda lige katılmamıza büyük maddi ve manevi destek veren, Batman Valimiz ve Batmam Belediye Başkan Vekilimiz sayın Hulusi ŞAHİN ve eşi Ebru ŞAHİN hanımefendi, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk, Kesintisiz 13 yıl reklam sponsorumuz olan Tüpraş Batman Rafineri Müdürlüğüne (Rafineri Müdürü Sayın Ahmet BEBEK)  teşekkür etmeyi bir borç biliriz. 
 
Gönül isterdi ki kulübümüzün maddi imkanları yeterli olsaydı sporcu arkadaşlarımıza hakettikleri maddi desteği verebilseydik. (Kulüp olarak sporcularımıza iki sezonda da borçlu bulunmaktayız.) 
 
Engelli bireyler için yaptığımız bu sporsal faaliyet yeteri derecede destek görmemektedir. 2020-2021 Tekerlekli sandalye basketbol sezonunda ilimizi engelli sporunda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. 
Bu da verilecek desteklerle olacaktır. Sponsor ve destek görüşmelerinden sonra Önümüzdeki 1-2 ay içinde  yeni sezon hazırlıklarına başlamayı planlanmaktayız.
Ayrıca,
Bu salgın hastalık döneminde tüm insanlığın empati yaptığına,birazda olsa engelli olmamakla beraber kısıtlamanın ne anlama geldiğini düşündüklerine inanıyor ve diyoruz ki;
DESTEK VARSA ENGEL YOKTUR.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler