KUYUBAŞI TOKİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİLER

KUYUBAŞI TOKİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİLER

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediyedeki makamlarında yaptıkları çalışmaların yanı sıra mahalle sakinlerinden gelen taleplerin karşılanabilmesi için sorunları ve talepleri yerinde değerlendiriyor.
 
Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Kuyubaşı TOKİ konut sakinlerinin dilek, talep ve sorunlarını yerinde incelemek üzere meclis üyeleriyle birlikte Yenişehir Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinlerini ilk ağızdan dinleyip not aldıran Eş Başkanlar, ilaçlama, taziye evi, asfalt, ulaşım, park, çöp konteyneri, halı saha ve havuz yapımıyla ilgili talepleri değerlendireceklerini belirtti.
Vatandaşların sevgi seliyle karşılanan Eş Başkanlar, Belediye teknik birim müdürleriyle birlikte Batman Belediyesinin imkânları nispetinde mahalleli vatandaşların taleplerini karşılamaya çalışacaklarını ifade ettiler.
Mahalle muhtarı ve çoğunluğu kadınlardan oluşan mahalle sakinleriyle mahallede incelemelerde bulunan Eş Başkanlar, çocukların oyun parkı isteklerinin yerine getirilebilmesi için talimat verdi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler