MAHALLE BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Batman’ın sorunlarıyla yakından ilgilenen Valimiz Hulusi Şahin, Mahalle Buluşmaları programı çerçevesinde Pazaryeri Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi.

Pazaryeri Mahallesi İzzettin Sütçü Parkı’nda gerçekleştirilen ‘Mahalle Buluşmaları’ programına Valimiz Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, kurum müdürleri, Belediye birim müdürleri, mahalle muhtarı ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Öncelikli olarak tüm kamu hizmetlerini mahalle bazlı değerlendirmek üzere planlanan Mahalle Buluşmalarının altıncısını gerçekleştirdiklerini ifade eden Valimiz Şahin, “Mahalle sakinlerini dinlemeye geldik. Siz mahalleli olarak bizlerden hangi hizmetleri bekliyorsunuz, elimizdeki imkânlar çerçevesinde biz bunları nasıl sıraya koyabiliriz ve hangisi daha önceliklidir bunları tespit etmek üzere toplandık” dedi.

Pazaryeri Mahallesi’nin sorunlarına  ilgilerinden dolayı Belediyemize teşekkür eden Mahalle Muhtarı Hamdin Keskin, mahallenin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Pazaryeri Mahallesi muhtarı ve sakinlerinin yollar ve kaldırımların düzenlenerek ağaçlandırılması, ortaokul ve lise talebi, kanalizasyon hatlarının yenilenmesi, asfalt yapılmayan caddelerin asfaltlanması, kaldırım ve parke taşı serimi gibi taleplerini yerinde dinleyen Valimiz Hulusi Şahin, Pazaryeri Mahallesi’nin sorunlarının giderilmesi konusunda ilgili birim müdürlerinin gerekli çalışma ve hazırlıklarını yapması için talimat verdi.

Batman’ın 45 mahallesinde yapılan altyapı ve üst yapı çalışmalarının yanısıra Pazaryeri Mahallesine bu yıl 10 bin tonun üzerinde asfalt serim çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Vali Şahin, Pazaryeri Mahallesi’nde besicilik yapıldığı ve çevre kirliliğine neden olduğu yönünde bir mahallelinin şikayeti üzerine kent merkezinde kesinlikle besiciliğe müsaade edilmeyeceğini, mahallede çalışma yapan doğalgaz, elektrik, telekom müteahhitlerinin çalışmalarından sonra yol ve kaldırımları tekrar eski haline getirme zorunluluğunu bulunduğunu, kaldırım ve yol kazısı yapan müteahhitlerin çalışmalarına çok önem vermesi gerektiğini ve ayrıca kimsenin kaçak yapıya tevessül etmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler