MAHALLELİ TALEPLERİNİ İLETTİ

Vali Şahin, Mahalle Buluşmaları programı kapsamında Aydınlıkevler sakinleriyle buluştu.

Batman Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle buluşmaları devam ediyor.
 
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin 25'nci mahalle buluşmasında Aydınlıkevler mahallesindeki vatandaşlarla buluştu.
 
 
Aydınlıkevler taziye evinde yapılan mahalle buluşmasına Vali Şahin'e Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Özkan ve Ali Osman Bilgili, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Milli Eğitim Müdürü, İl Müftüsü, Daire Müdürleri ile Belediye birim müdürleri de eşlik etti. Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, mahalledeki eksiklik ve aksaklıkları dinlemek için sözü mahalle muhtarına bıraktı. Muhtar, Abdulkerim Ak, mahallelerinin kentin en eski mahallesi olduğunu başta okul, park ve yol şikayetlerini dile getirdi.
 
 
Batman Valisi Hulusi Şahin, Belediye dönemizde 450 bin metrekare parke yapıldığını, buna ilaveten bu yıl bunlara ilaveten 350 bin metrekare daha ilave edileceğini toplamda iki yılda 800 bin metrekare parke yapılacağını ifade ederek, bunun bir rekor olduğunu belirtti. Park ve okul eksikliklerine değinen Vali Şahin, '' 60 yıllık mahallede 60 yıl Belediyeler gelip geçmiştir Gelip giden belediyeler bakın bu mahallelere nasıl ihanet etmişler. 60 yıllık mahallede 1 metrekare park yeri bile yok. Bu mahallelere zamanında park ve okul yerleri bırakmış olsalardı şimdi bizler de buraları yeşillendirip daha da güzelleştirecektik. Biz Körük bölgesine imara açtığımız bölgede 7 milyon yeşil alan bıraktık. Sadece yeşil alan değil, Belediye kendisini hazır htiği zaman boş bıraktığımız alanlara sağlık evleri cami ve yatırım yapabilecek.
 
Geçmiş dönemdeki yönetimlerde buralarda alan bıraksaydı bugün her köşe başına istenen hizmeti sunacaktık. Ama bunları yapacak bir metrekare yer yok. İmar bu yüzden çok kıymetli, çünkü buralar şehir her yönüyle geleceği düşünmek gerekli'' şeklinde konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler