Milletvekili Özdemir'den Personel Alımı Açıklaması

Milletvekili Özdemir'den Personel Alımı Açıklaması

AK Parti Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR, bazı basın organlarında ve sosyal medya hesaplarında Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine personel alımı yapılacağı iddiaları üzerine bir açıklama yaptı.
 
Özdemir, “6 Nisan 2020 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan 2020/5 KPSS ataması sonucu çeşitli branşlarda 279 sağlık personeli, İŞKUR tarafından 8-9 Nisan 2020 tarihlerinde noter huzurunda çekilen kura neticesinde ise Temizlik, Güvenlik, Klinik Destek Elemanı olmak üzere 286 sürekli işçi ataması gerçekleştirilmiş ve ataması yapılan personeller görevine başlamıştır.
 
Bu personeller, Yeni Kadın doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde görevlendirilmek üzere alınmış olup, Yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi faaliyete geçene kadar İl Sağlık Müdürlüğü emrindeki diğer hastanelerde geçici olarak görevlendirilmiştir.
 
Basın mensuplarının bu noktada sorumlu ve bilinçli haber yaparak işsiz vatandaşlarımızı hastane ile ilgili beklenti içine sokmaması, ve vatandaşlara para karşılığı iş vaat ederek dolandırıcılık yapanların ekmeğine yağ sürmemesi önem arz etmektedir.” Dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler