Muhasebeci ve müşavirler yemekte buluştu

Muhasebeci ve müşavirler yemekte buluştu

1-7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında Batman Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından Üyelere yönelik yemekli program düzenledi. TPAO Kristal Park Tesislerinde verilen yemeğe Oda Başkanı Servet Kurt, Üyeler ve Stajyerler katıldı.
 
Oda Eğitim ve Mevzuat Komitesi Başkanı Zerrin Delen’in sunumunda gerçekleştirilen programda Oda Başkanı Servet Kurt, bir konuşma yaparak tüm Meslek Mensuplarının Muhasebe Haftasını kutladı. Oda Başkanı Kurt, “Ülke ekonomisine katma değer yaratan, kamu kurumlarının iş yükünü hafifleten, ekonomik göstergelere bilgi üreten, bürokratik işlemleri hızlandıran,  iş dünyasına bilgi ve becerisi ile yön veren; tüm Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirlerimizin Muhasebe Haftasını Kutluyorum. Değerli meslektaşlarım, kıymetli konuklar, el ile  defter tutma, beyanname ve bildirim verme  döneminden, zaman içerisinde gelişen  teknolojik gelişmelere  çok çabuk ayak uyduran meslektaşlarımız, elektronik ortamda  defter, beyan ve bildirim göndermeyi çok çabuk özümseyip uygulamışlardır. Günümüzde vergi ve prim toplamada devlet kurumlarının dijital ortamdaki başarısının baş aktörü meslektaşlarımızdır” dedi. Yoğun ilgi gören programda yeni ruhsat almış Meslek Mensuplarının ruhsat dağıtım ve Odanın Eğitim çalışmalarına katkı sunan üyelere plaket takdim edildi. Mesleğe yeni katılan Üyeler Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nevaf Başaran, Mehmet Ata Ekinci, Serhat Teğin, Abdullah Göçer, Mustafa Arslan ve Bilal Sevik’e ruhsatları Başkan Servet Kurt ve oda yöneticileri tarafından törenle verildi.
Odanın Eğitim çalışmalarına katkı sunan Zerrin Delen, Felek Onat Solmaz, Abdullah Yıldırım, Fırat Cengiz, Yusuf Işık, Murat Ekin ve Mervan Doğan’a plaketleri verildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler