Müsiad Başbakan Yardımcılarını Ziyaret Etti

Müsiad Başbakan Yardımcılarını Ziyaret Etti

MÜSİAD Genel başkanı Nail Olpak ve Batman Başkanı Suad Özdemir’in de aralarında bulunduğu MÜSİAD yönetimi Başbakan Yardımcılarını ve Ekonomi Bakanını ziyaret etti. 
 

Heyetin arasında yer alan MÜSİAD Batman Başkanı Suad Özdemir,  Başbakan yardımcıları Mehmet Şimşek, Nurettin Canikli ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’yi makamlarında ziyaret ederek, ilimizde ve bölgemizde yaşanan sorunları aktardı. 

Özdemir, başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek’e Batman’ın bölgenin cazibe merkezi haline gelebilmesi için Destek sözü alırken, Başbakan yardımcısı Nurettin Canikli’ye yapılan ziyarette ise Batman Organize Sanayi bölgesinde yaşanan yer sıkıntısının giderilmesi için acil olarak eylem planı geliştirilmesi gerektiğini aktardı. Başbakan yardımcısı Canikli, Organize sanayi bölgesindeki sıkıntıların giderilmesi noktasında üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarını belirtti. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye yapılan ziyarette Özdemir, Bankaların iş adamlarına Krediler konusunda ciddi sorunlar çıkardığını ileterek, Bakandan konunun takipçisi olacaklarına dair Destek sözü aldı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler