MÜSİAD'ın 2019 Yılı Değerlendirmesi

MÜSİAD 2019'da neler yaptı

MÜSİAD Batman Şube Başkanı Alaaddin İraz, yönetim kurulu üyeleri  Ahmet Şen, Cuma Dişikırık, Hasan Kılıç ve Fırat Tunç ilr birlikte gazetemizi ziyaret ederek 2019 yılını değerlendirdi.

2019’da gerçekleştirdikleri faaliyetlere dikkat çeken İraz, şunları söyledi; “Yönetime geldiğimiz gün siyasetten uzak kalma kararı aldık. Çok sayıda sosyal yardım projesi gerçekleştirdik. Üniversitede okuyan 38 bayan öğrenciye, kurduğumuz komisyon vasıtasıyla bur verdik. Ayrıca cezaevinde yatan kimsesiz bayan mahkumlara yardımlarda bulunduk. 2019 yılında 210 kişiye girişimcilik eğitimi verdik. Şehir dışından Batman’a yatırım yapmak isteyen girişimcilere her türlü desteği sunduk. ‘alışverişini yerel marketlerden yap’ kampanyası ile yerel marketlere destek verdik. Bazı arkadaşlarımızın ortaklığı ile yakında Gercüş ilçesinde otel açılacak. Üyelerimize ait işletmelerde şu an için 5 Bin 500 kişi çalışıyor. Bunu arttırmanın gayreti içindeyiz” diye konuştu.

İraz açıklamasının devamında şu açıklamalara yer verdi.

İraz "Batman dışından gelen yatırımcılara da yardımcı oluyoruz. Destek sunduğumuz yatırımcı firmalar önümüzdeki süreçte yaklaşık 1500 kişiye istihdam oluşturacak yatırımlar yapıyorlar.

Yaptığımız bazı aktiviteleri basınla paylaşmadık. Yardımların gizlisi efdaldır diyerek. Ama önümüzdeki dönemde yapacağımız yardım ve aktiviteleri örnek teşkil etmesi açısından basınla paylaşma kararı aldlkı" dedi.

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler