NEFES ALDIRAN GALİBİYET 57-60

NEFES ALDIRAN GALİBİYET 57-60

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sezonun ertelenen 9’üncü hafta karşılaşmasında konuk olduğu Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını 57-60 yenerek  ligde önemli bir galibiyete imza attı.
 
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’ndeki durgunluğu Tuzla galibiyeti ile birlikte rahat bir nefes aldı.. Sezonuna istediği gibi başlayamayan  Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ligin erteleme  maçında   Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına konuk oldu.
 
Maça iyi başlayan  Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk yarıyı 30-37 skorla önde kapatan taraf oldu.
 
ÜSTÜNLÜĞÜNÜ MAÇ SONUNA KADAR KORUDU
 
Batman Engelliler ikinci yarıya da hızlı başladı. 3. periyodu 44-52’lik skorla önde kapatan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, son periyoda da rakibine üstünlük sağlayarak maçı 57-60 kazanarak ligde önemli bir galibiyet elde etti .
 
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ligin 3 haftasında erteleme maçında Çarşamba Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü Engelli Basketbol Takımı ile deplasmanda karşılaşacak
Galibiyet sonrası maçla ilgili konuşan Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya “Zor bir süreçin olduğu bu günlerde galibiyet bizlere moral oldu.Galibiyet serisini devam etmek istiyoruz.
Yönetim olarak Tüm takım yürekten kutluyoruz.Ellerinize yüreğinize sağlık.
İluh Batmanlı Dernekler Federasyonu Başkan yardımcısı M.Şirin Özen ve üyeletine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. 
 
Kaya ”Maddi manevi desteğini esirgemeyen Batman Valimiz Hulusi Şahin, reklam Sponsorumuz Batman Tüpraş Rafineri Müdürlüğüne ve Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Ayrıca İstanbul’da ulaşımımızı sağlayan Tuzla Belediyesine teşekkür ederiz.”dedi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler