Obez Hastalara Özel Ambulans

Obez hastalara özel ambulans

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman’a tahsis edilen 7 adet tam donanımlı 4X4 ambulans törenle teslim edildi. Ambulans filosu içinde bulunan Obez ambulans, ilgi odağı oldu.
 
AMBULANS SAYISI 41 OLDU
 
Batman 112 Acil Hizmetleri, ambulans filosunu genişleterek 7 tam donanımlı aracı hizmet filosuna ekledi. Sağlık Bakanlığınca acil sağlık hizmetlerinin hızlı, etkin ve eksiksiz bir şekilde sürdürülebilmesi için Batman’a tahsis edilen 7 ambulans, düzenlenen törenle teslim edildi. Törene katılan Vali Hulusi Şahin, “Gerçekten yüzde 97 ilk beş dakikada vakalara ulaşma hızı Batman için bir gurur tablosu. Ambulans hizmetleri Batman’da son derece başarılı bir şekilde devam ediyor. Aynı zamanda Elazığ depreminde ilk görevlendirme yapıldıktan sonra en hızlı şekilde Elazığ’da olay yerine ulaşan ve orada çok büyük hizmetleri yerine getiren UMKE ekiplerini de kutluyorum. Elazığ depreminde büyük fedakarlıklarla çalışan sağlık ekiplerine ve kalbi Elazığ’da depremde zarar gören insanlar için çarpan çok kıymetli Türk milletine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
 
Bir süre önce alınan ve özellikle 300 kiloya kadar olan obez hastalara hizmet veren obez ambulansı ilgi odağı oldu. Obez ambulansına binen Vali Şahin ve Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, araca binerek detaylı bilgi aldı. Yeni alınan ambulanslarla birlikte Batman’daki ambulans sayısı 41’e yükseldi. Bu ambulanslar içerisinde 1 adet zırhlı, 1 adet obez, 4 adet 4X4, 2 adet kar paletli ambulans bulunuyor.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler