ÖÐRENCÝLER BODRUM’A UÐURLANDI

ÖÐRENCÝLER BODRUM’A UÐURLANDI

Merkez Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yoðunlaþtýrýlmýþ eðitim kapsamýnda öðrenim gören öðrenciler, mesleki eðitim çalýþmasý kapsamýnda yaz staj programý amacýyla öðretmenleriyle birlikte Muðla ili Bodrum ilçesine uðurlandýlar.
 
Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yoðunlaþtýrýlmýþ eðitim kapsamýnda öðrenim gören Konaklama ve Seyahat Hizmetleri ile Yiyecek Ýçecek Hizmetleri Alaný öðrencileri, yaz stajý için turizm alanýnda hizmet veren Tui Magic Life Hotel, Sundance Resort Hotel ile Holiday Resort&Spa Hotelde çalýþmak üzere öðretmenleriyle beraber Muðla ili Bodrum ilçesine uðurlandýlar. Uðurlamaya Þube Müdürleri Emrullah Aslan ile Murat Þahin, okul idaresi ve veliler katýldý.
 
Öðrencilerimiz 5 ay boyunca otelin resepsiyon, servis ve mutfak departmanlarýnda staj görecek olup, otellerin lojmanýnda konaklayacaklar.
 
Günde 8 saat çalýþacak öðrencilerimize, üç öðün yemek, yol ücreti, personel üniformasý ve aylýk maaþ olarak asgari ücretin %60’ý tesis tarafýndan ödenecektir.

Henüz Yorum yok

Ýlk yorumu siz yazýn.

Yorum Býrakýn

E-Mail adresiniz yayýnlanmaz.







Diðer Haberler