OKAY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

OKAY VE SEVİK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kentin eski politikacılarından ve Gercüş ailesinin köklü ailesi fertlerinden Murat Okay, oğlu Ali'nin düğünüyle çifte mutluluk yaşadı.

Eski politikacı Murat Okay'ın oğlu ve Sevik ailesi fertlerinden Mehmet Ali Sevik bayramın üçüncü gününde Elif ile Ali'nin düğünleri münasebeti nedeniyle çifte bayram sevinci yaşadılar. 22 Nisan 2023'te Masal Düğün salonunda yapılan nişan töreninden sonra 23 Nisan 2023 Pazar günü Güngör Palas Düğün salonunda Elif ile Ali'nin düğünleri görkemli bir havada geçti.

Bayramın son gününde Güngör Palas'ta yapılan düğüne Batman eski Milletvekili Faris Özdemir, Gercüş Eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen, Kanaat Önderi Ziver Hamitoğlu, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, CHP Batman Milletvekili adayı Orhan Ekmen, bazı siyasi parti ve STK temsilcileri ile Okay ve Sevik ailesinin dost ve akrabaları katıldı. Kapıda misafirleri karşılayan damadın babası Murat Okay, düğün boyunca misafirlerle ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Batman Objektif Gazetesi olarak Elif Ve Ali çiftine ömüe boyu mutluluklar dileriz.

ve

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler