Özel Yaşam Hastanesi 12 Yaşında

Özel Yaşam Hastanesi 12 Yaşında

BÖLGENİN EN KALİTELİ SAĞLIK KURUMLARI ARASINDA

Sağlı sektöründe Bölgenin saygın sağlık kurumları arasında yer alan ve Uzman doktor kadrosu ve yatak kapasitesiyle kaliteden ödün vermeyen Özel Yaşam hastanesinin Kuruluş yıldönümü nedeniyle önceki gün Worldmar Teras katta kutlama etkinliği düzenlendi. Çok sayıda Doktor ve personelin katıldığı yıldönümü etkinliğinde Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Dinç, Batman’a gururla hizmet vermenin sevincini yaşadıklarını belirterek, halkın gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti. Yaşam hastanesi adına hazırlanan dev yaş pastanın kesilmesinden sonra gelen davetlilere pasta ve kola ikram edildi.

İŞ ADAMI AHMET DİNÇ’E TEŞEKKÜR

Pasta kesimi ardından basın mensuplarına bilgi veren Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan vekili Mehmet Dinç, 12 yıl boyunca sürekli büyüdüklerini ve kalite standartlarını arttırdıklarını belirterek “Hastanemiz kaliteli uzman doktor kadrosuyla ve güler yüzlü personeliyle 12 yıl boyunca kaliteden ödün vermedik. 2006 yılından bu yana hekim kadromuzu yükselttik, yatak sayımızı arttırdık, teknolojiyi yakından takip ederek son model tedavi yöntemleri ile hizmet vermeyi sürdürdük. Hekim kadromuzun donanımlarının üst seviyede olması, özverili ve fedakâr çalışmaları, lokomotif gücü oluşturdu. Amacımız Batman ve bölge halkına en iyi şekilde sağlık hizmetini vermektir. Hastanemizi Allah izin verirse önümüzdeki 3-4 ay içinde 75 yataktan 150 yatak kapasitesine çıkaracağız. İnşaata en yakın sürede başlayacağız. Tüm çalışanlarımıza verdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Daha nice yıllarımız olur inşallah. Hastanemizin kurucusu sahibi ve büyüğümüz Ahmet Dinç’e her zaman minnettarız. Dinç ailesi olarak Batman’a yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam edecek. Batmanı seviyoruz. Kentimize hizmet vermek, İstihdam alanları yaratmak için bundan sonrada çabamız devam edecek. ” dedi.

SPİNE MED MEDİKAL CİHAZINA İLGİ BÜYÜK

Batman Özel Yaşam Hastanesinde bir süredir faaliyet olan Bel ve boyun fıtıklarında yüzde 95’ oranlarında olumlu sonuç veren ve birçok Avrupa ülkesinde kullanılan SpineMed medikal cihazına da yoğun ilgi var. Dinç Bölgenin yanı sıra Türkiye’nin bir çok yerinden hastaların bu cihazdan faydalandığını ve büyük faydasını gördüklerini belirtti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler