PTT ÖNÜNDE DEĞİŞMEYEN İZDİHAM MANZARASI

PTT ÖNÜNDE DEĞİŞMEYEN İZDİHAM MANZARASI

PTT önünde maalesef manzara değişmiyor. Devletin Bin liralık yardım parasını alabilmek için PTT şubelerine akın eden vatandaşlar, e-devlet şifresi alabilmek için yine uzun kuyruklar oluşturdu.
 
Geçtiğimiz haftasonunda başvuru sayısında azalma görülürken, haftanın ilk mesai gününde yine uzun kuyruklar oluştu. PTT Merkez Şubeye akın eden vatandaşlar, kıvrılarak uzayan çift sıralı yaklaşık 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Kuyruklar virüs alanına zemin hazırlıyor aynı zamanda. Sabah erken saatlerde sıraya giren vatandaşlar, saatlerce beklemek zorunda kaldı.
 
VATANDAŞLAR UYGULAMADAN RAHATSIZ
 
Kuyrukta zaman zaman sosyal mesafenin korunmadığı görülürken, görevliler ise sık sık uyarılarda bulundu. Bu arada bazı vatandaşlar, farklı işlemler için en az bir gişenin ayrılması gerektiğini belirterek, “Kuyruktakilerin büyük bölümü e-devlet şifresi almak için sıra bekliyor. Ancak bizler elektrik parası yatırmak için aynı uzun kuyrukta saatlerce beklemek zorunda kalıyoruz. Farklı işlemler için bir gişe ayrılırsa, bu kadar beklememiş olacağız. Ytkililerden bu uygulamayı düzeltmelerini istiyoruz.” diye konuştular.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler