RAMANLI, KURBAN ETİ DAĞITTI

RAMANLI, KURBAN ETİ DAĞITTI

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’da Yasin Börü ve arkadaşları adına depremzede, yetim, öksüz ve muhtaçlara kurban eti dağıttı.
 
Umut Kervanı Vakfı Batman’da hayırseverlerin bağışladığı ve vekalet yoluyla kestiği kurban etlerini bayram boyunca dağıttı. Batman Milletvekili Serkan Ramanlı da Umut Kervanı’nın bu hayırlı hizmetine katılım sağlayarak, ihtiyaç sahibi ailelere gönüllülerle birlikte sokak sokak dolaşarak kurban eti ulaştırdı.
Kurban eti dağıtımına HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, Umut Kervanı Batman Başkan Vekili Nurettin Teymur ve partililer eşlik etti.Ramanlılar Derneği’nden Ramanlı'ya plaketBatman'da faaliyet gösteren Ramanlılar Derneği, Batman Milletvekili Serken Ramanlı'ya plaket takdim etti. Batman'da bulunan HÜDAPAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'nın ziyaret ettiği Ramanlılar Derneği ziyareti sırasında faaliyetlerinin hakkında bilgiler sunduktan sonra plaket takdiminde bulundular. Dernek Başkanı Ferzent Turan, “Ülkemizde yaşanan depremde derneğimiz adına depremzedelere yardım eden iş insanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler