RAMANLI'YA AŞİRET DESTEĞİ SÜRÜYOR

KENDO AŞİRETİNDEN RAMANLI'YA DESTEK

Kendo aşireti temsilcilerinden bir heyet HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Milletvekili adayı Serkan Ramanlı'nın seçim lokalini ziyaret ederek destekleme kararı aldı.

Batman'ın Sason ilçesinden Kendo Aşiretinin temsilcileri kalabalık bir heyetle Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı'nın seçim lokalini ziyaret etti. Kendo eşireti temsilcileri, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimde Cumhurbaşkanlığı seçimi için Recep Tayip Erdoğan'ı milletvekilliği seçimi için ise Serkan Ramanlı'yı destekleyeceklerini ilan etti. Kalabalık bir heyetle seçim lokalimi ziyaret edip desteklerini beyan eden Kendo Aşireti ileri gelenleri ve mensuplarına teşekkür eden Ramanlı,

14 Mayıs akşamına kadar durmadan çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Batılın sesi, hakikatin ve hakkın sesinin üstünde çıkmasına fırsat vermemek adına herkesi 14 Mayıs akşamına kadar çalışmaya davet eden Ramanlı, insanların kapılarına tek tek giderek hakikati anlatma çağrısında bulundu. Kimyası bozuk insanların hatırına memleketi ateşe atmak isteyenlere fırsat vermeyerek insanlara hakikati anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Ramanlı, herkesi 14 Mayıs akşamına kadar hakikati insanlara ulaştırmaya davet etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler