REKTÖR DEMİR ÜNLÜ BİLİM ADAMLARIYLA BULUŞTU

Rektör Demir Dünyaca ünlü Bilim adamlarıyla bir araya geldi.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Enerji Ekonomisi alanında dünyaca ünlü bilim insanı Beijing İnstitute of Technology öğretim üyesi Prof. Dr. Muhammad Shahbaz ile bir araya geldi.
 
Yapılan görüşmede uluslararası alanda iş birliğine yönelik istişarelerde bulunuldu. Enerji ekonomisinde bir dünya markası olan Prof. Dr. Muhammad Shahbaz, Emine Erdoğan’ın himayesinde yürütülen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında da önemli çalışmalar yürütüyor. Yılın Bilim İnsanı ödülüne de layık görülen Shahbaz, Rektör Demir ile bir araya gelerek enerji alanında ihtisaslaşan Batman Üniversitesinde yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
 
Görüşmenin ardından Rektör Demir, günün anısına şehrimizin simgesi olan hediyeyi ve Batman üniversitesinin plaketini Prof. Dr. Muhammad Shahbaz’a takdim etti. Prof. Dr. Muhammad Shahbaz ise 11 Şubat 2022 tarihi saat 11:00’da Batman Üniversitesi personeli ve öğrencileri ile canlı yayınlanacak olan webinarda bir araya gelerek Enerji Ekonomisi üzerine önemli bilgiler verecek.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler